Kjeveortopedi

Kjeveortopedi / Reguleringstannlege

Fra februar 2024 har klinikken en spesialist innen kjeveortopedi og tannregulering, som er offentlig godkjent og stønadsberettiget.

Hos oss er du i trygge hender!

Alle tidligere pasienter hos Tannhelsesenteret vil bli innkalt til time, og få en konsultasjon med vår kjeveortoped for behandling videre hos oss. Les mer om vårt team under fanen “Om Oss”. Hvis du har spørsmål kan du sende oss en epost til post@sogndaltannlegesenter.no

For at en tannlegeklinikk skal tilby kjeveortopedisk behandling krever det bred kunnskap, kompetanse og erfaring, og tannregulering skal utføres av en kjeveortoped – altså en tannlege som har videreutdannet og spesialisert seg på å behandle feil i tannstilling og bitt. Det er kun offentlig godkjente kjeveortopeder som er stønadsberettiget (gjør at pasienter kan motta HELFO-støtte).

Vi utfører kjeveortopediske behandlingene med stor vekt på teamarbeid, som vil si at våre tannlegeassistenter og kjeveortoped samarbeider tett opp mot hverandre, for at du som pasient skal bli ivaretatt på best mulig vis.

Alle pasienter hos oss vil få skriftlig behandlings- og betalingsavtale før behandlingen starter. Vi har også HELFO direkteoppgjør, som betyr at pasienter som har rett til statlig refusjon, kun betaler en egenandel hos oss.